Hva har skjedd i det siste...?

Hei! Jeg er virkelig dårlig til å blogge.. Sitter jo en del på pcen, men jeg synes at det er kjekkere å lese andre sine blogger:)
Det som har skjedd siden sist er jo at jeg har begynt på andre året på sykepleien. Jeg var også fadder i år:) Det var utrolig gøy! Ble en del festing! Nesten verre enn russetiden men absolutt verdt det ;) Nå er det bare en måned igjen til jul;) Dette halvåret har gått så fort! Det har vært så mye å gjøre på at tiden har bare flydd forbi.. Helt sykt!


I september så reiste meg, Malin, Marion og Kathinka til Tyrkia :) Det var utrolig gøy! Vi bodde i leiligheten til familien til Kath;) Det ble masse solig og festing på en uke:) Ble ganske brun, men nå er brunfargen vekke for lengst..  Men det var utolig kjekt og jeg vil tilbake til Tyrkia.. <3

Også har jeg fått meg en lillebror<3 Alexander Kristjan ble født 17.oktober og han er bare helt nydelig! Jeg er så stolt storesøster.. Har vært alenebarn hele livet helt fram til nå så det blir veldig kjekt å ha en lillebror:) Får jo øvd meg på å være mamma selv.. synes det er veldig kjekt å bare dulle og styre på med Alexander :)

Ellers så har det vært en del lesing til eksamen og praktisk test i desember! Gleder meg virkelig til jul nå.. vil blir ferdig med eksamener! Etter dette halvåret så er jeg faktisk halvveis i sykepleien.. Er litt sykt å tenke på siden tiden har gått så fort.. er jeg virkelig klar? Men har en del praksis perioder i vente så det blir spennende. Siste året så har jo vi tenkt å reise til USA, i Seattle og ha en del av praksisen der. Skal seff reise rundt i USA og besøke forskjellige kjente steder i Miami, Los Angeles, San Francisco og Las Vegas:)

Er ganske lei av den headeren jeg har.. jeg er ikke noe flink til å lage sånt! Lurer på om noen er flinke til det og gidder å lage en ny til meg? :)

Slenger inn noen bilder av det halvåret og så får jeg jobbe litt med skolearbeid;)

 

 


Marion, Malin og meg som faddere <3


Faddere 2010 <3


Meg og jentene i Tyrkia <3


Meg og Marion:) Jeg farget og stripet håret <3


Før byn :)


Meg og Alexander på hans første dag <3


<3 <3 <3

 

Ha en fin søndag <3

4 kommentarer

Du e helt sykt pen!!

michellenordanger

14.11.2010 kl.16:05

fin blogg :), kommentere tilbake? (a) btw: du har fått en ny leser på bloggen din :D (meg)

issa melissa

13.05.2011 kl.22:52

må ikkje besøga tyrkia!! besøk armenia, tyrkerne fortjene ikkje å ha armenere i dis land itte det de gjorde under det armenske folkemordet.

Linda Mitt

10.06.2012 kl.23:14

A: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Linda Mitt

Linda Mitt

22, Bergen

Jeg er en livsglad jente på 21 år som går på sykepleien;) Er opprinnelig halvt estisk og halvt armensk:) Elsker å reise, danse og være med folk eg e glad i :) Byen er Bergen :)

Kategorier

Arkiv

hits