Sommer, VM og musikk..

Hey :) Her kommer en liten oppdatering på hva som har skjedd i det siste :) På fredag hadde vi medikament testen og jeg klarte det med første forsøk! Er så glad! Endelig en deilig etterlengtet sommerferie.. No er det faktisk bare to dager til vi starter reisen vår mot Estland :)
Etter testen så var det hjem til Bergen og gjøre seg klar til Bergen Reggae Festival 2010 :) Var der både fredag og lørdag og skal si at jeg er ganske så redusert. Men det var gøy det :) Utrolig bra musikk, gode venner og god stemning!
På søndag så måtte jeg ta en siste tur til Stord for å flytte tingene fra leiligheten ned til studenthjemmet.. etter sommeren er det ned der igjen.. Men skal være i samme gang med jentene mine så vi skal klare å holde det ryddig der:)

No sitter eg hjemme og ser på fotball VM. Er egentlig ikkje så stor fotball fan, men når det kommer til VM så synes jeg at det er drit gøy å se på. Heier på forskjellige land, litt vanskelig å velge en favoritt.. Argentina, Spania, Portugal, Brasil og Italia <3  

Snart må eg begynne å rydde.. Og så har jeg pakking å gjøre!

Her er det noen sanger jeg ikkje klarer meg uten i hverdagen .. Hip hop, reggeaton, reggae, rnb..<3
Snakkes ;*Én kommentar

<3Siljemari

20.okt.2010 kl.21:01

mange kule sanger :)

Skriv en ny kommentar

Linda Mitt

Linda Mitt

20, Bergen

Er en livsglad jente på 20 år som går på sykepleien;) Er opprinnelig halvt estisk og halvt armensk:) Elsker å reise, shoppe, feste og være med folk eg e glad i :) Byen er Bergen :)

Kategorier

Arkiv

hits