Update.

Hei hei :) Er en stund siden jeg skrev noe her da. Er bare litt lat når det kommer til blogging.. Er jo masse som skjer i livet mitt akkurat nå, men har bare ikke giddet å blogge..
Første året på sykepleien er snart ferdig, har medikamentreginig og hjemmeeksamen igjen :) Sliter litt med motivasjonen siden det er ikke så lenge igjen til sommeren.. Men skal nok gå bra:)
Ved siden av skole så er det jobbing i helgene og også litt festing.. Forrige onsdag så fylte Iraida vennen min 20 år og Malin søta fylte også 20 på fredag.. så vi var ute på lørdag og feiret! Fylte selv 20 i mars, jeg vet ikke om jeg har nevnt det, men i hvertfall så nå blir det 20 årsteder på meg og jentene mine<3 Det ble en vill natt på byn for å si det mildt..:) Trynte an X antall ganger og flørtet med X antall gutter :) Lol neida.. men har jo lov til det da siden jeg er singel igjen nå:) Selvom det var trist at det tok slutt, så var det egentlig for det beste.. Meg og ham var altfor forskjellige og vi passet bare ikke sammen..
Nå er jeg på Stord og bare kjeder meg.. Skulle nå gjort litt med.regning da... Hehe.. Men jeg tror at jeg skal lage meg smoothie snart og se på Paradise Hotel..
Imorgen skal jeg på helsestajson her på Stord, og jeg gleder meg! Håper jeg får vært med på noe spennende! :)

Slenger inn noen bilder fra helgen:)
Ha en fin kveld alle sammen^^

Meg og bursdagsbarnet :)For en nydelig jente <3Meg prøver å leke deilig :)I love u baby girl <3 U make my day :)


Malin søta mi<3 det andre bursdagsbarnet:) Love u <3

4 kommentarer

AmalieHaakonsen<3

11.mai.2010 kl.23:36

Den hvite kjolen var kjempefin ! :)

tsms

11.mai.2010 kl.23:36

Skjønner deg veldig godt:) Hehe:)

Kjempefin blogg forresten :) Besøk gjerne min:)

Hege S

12.mai.2010 kl.00:00

kjempe fine bilder av dere! tenker dere koste dere:D

Bra du blogger vennen!

AmalieHaakonsen<3

12.mai.2010 kl.00:26

SV; Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Linda Mitt

Linda Mitt

20, Bergen

Er en livsglad jente på 20 år som går på sykepleien;) Er opprinnelig halvt estisk og halvt armensk:) Elsker å reise, shoppe, feste og være med folk eg e glad i :) Byen er Bergen :)

Kategorier

Arkiv

hits