Guess who's back, better then ever!

Hei og hopp!
Det er lenge siden sist eg har blogget! Vet ikke hvor eg skal begynne en gang! ^^
Bare tar det helt fra begynnelsen. I ferien så var eg i Estland! Drit digg vær. Var med familie og venner, festet og slappet fullstendig av:) Storkoste meg! Mye som skjedde men går ikke i detaljene så mye!
Før eg avsluttet videregående så søkte eg på sykepleien. Og i min stor forundring så kom eg inn! På Stord! Første som slo meg var bondeland, langt vekke fra sivilasjonen og kjedelig! Men tvert imot. Det er sosialt, kjempe spennende og ikkje så langt vekke fra sivilasjonen. Altså eg kan se en saueflokk fra vinduet mitt, men sentrum ligger bare 3 km unna!^^ , og der er det ikkje så lett å se sauer:) haha..
Nå har eg gått på skolen en uke allerede og eg stortrives! Alle e vennelig og greie, skolen er fin og stor og fagene er spennende! Men lett blir det ikkje, allerede i desember er det en stor eksamen :( Men regner med å bli en nerd dette året så det skal nok gå fint;)
Nå er eg hjemme i Bergen, jobbet denne helgen! Litt greit å komme i gang igjen! ^^ ekstra penger skal eg trenger som student! =) Akkuart nå er eg ganske fornøyd med livet mitt så skal ikkje klage! ^^
Legger ut noen bilder av sommeren! Og mer oppdatering skal det komme fra studentlivet^^,
Snakkes!

sdc10491
Meg og min estisk sweetheart klar for byn <3


4 kommentarer

Hege

25.aug.2009 kl.23:23

Miss u! ^^ Håper du har det bra på skolen, og er det en som kan klare det, så er det deg søta ;)

Rockdiva

02.sep.2009 kl.00:08

SV: Hei søta! :) Det går veldig fint med meg, eg studerer på Rena. Det ligger 30 min fra Elverum og 1 time fra Hamar, og 2 timer fra Gardermoen om du vill :p Eg studerer music managment og håper du koser deg på Stord ;)

19.okt.2009 kl.07:49

hva er bloggen til Than?

22.okt.2009 kl.23:48

hva er bloggen til Than?

Skriv en ny kommentar

Linda Mitt

Linda Mitt

19, Bergen

Eg er en 19 år gammel jente som er halvt estisk og halvt armensk:) Har bodd i Bergen litt over 5 år^^ På bloggen skal eg bare skrive ting om meg og hverdagen min!:) Følg med hvis du gidder! Holla!

Kategorier

Arkiv

hits