Fyllaangst, jordbær og krem

Har fyllaangst i dag! Rett og slett fordi eg var ute i går!! Det var kjempe gøy, men ble litt for full og er litt flau i dag! Gjorde ingenting gale, men ble ganske emosjonell og skjelte ut folk som ikkje fortjente det! Men sånt skjer i fylla og det er ingen bytur uten litt drama! Det var nemlig en stor fest på Tiger Tiger i Bergen og noen kjente av meg skulle spille inn musikkvideo! Var sykt med folk og traff på veldig mangen kjente! Ingen bilder ble det desverre tatt!
Nå så sitter eg her, ser på reprise av Paradise Hotel Danmark og spiser litt kveldsmat, jordbær og krem! Nam nam, men eg ble litt kvalm. Spiste altfor mye krem! Men det var sååå godt!
Har også vært på jobb i dag fra 15 til 22! Det hjalp ikkje med fyllaangsten! Er trøttheten selv, men klarer ikkje å sove etter at eg har jobbet seint! Uff...
Btw så har eg bestilt kamera, fra www.mpx.no. Drit bra side for elektronikk! Bestilte et kamera for ca 600 kr mindre enn den var på butikken! Samsung ST50, farge rød! Nydelig liten kamera^^ Den røde som eg tok bilde av på forrige innlegg! Venter på den i morgen! Gleder meg til å ta masse bilder i Estland! Reiser på søndag og det blir så gøy! Kan også blogge mer, fordi da er det mer bilder å vise! Er litt kjedelig å blogge uten å ha bilder å vise fra dagen!
Gleder meg sykt til søndag også, skal endelig til Estland og ta meg en velfortjent ferie! Vil så gjerne vekk! Savner familien og venner! Og seff den gode maten og språket der nede! Estland er og alltid vil bli mitt hjem!

img5093
Nam nam ^^
Men nå må eg lalle, skal på jobb imorgen tidlig, siste dag før ferien:)

Natta:)

Én kommentar

åh jordbær og krem, dele?:)

Skriv en ny kommentar

Linda Mitt

Linda Mitt

19, Bergen

Eg er en 19 år gammel jente som er halvt estisk og halvt armensk:) Har bodd i Bergen litt over 5 år^^ På bloggen skal eg bare skrive ting om meg og hverdagen min!:) Følg med hvis du gidder! Holla!

Kategorier

Arkiv

hits