En trøtt søndag

God kveld!
I dag har eg vært på jobb og er skam trøtt. Det var eg også i går! Jobben har satt sine spor! Spesielt i denne helgen så har vi hatt mye å gjøre på! I hvertfall så har eg laget meg en god middag med kylling og grønnsaker:) Har også støvsuget og lagt sammen klær! Blitt flink med husarbeid! Mamma er på hytten med tante og kusine som er på besøk fra Estland! De har vært her nesten en uke nå! Mamma tar de alltid med rundt om i landet for å klatre fjell og glo på naturen! Det er ikkje noe for meg, uansett så var det min jobbehelg så eg kunne ikkje være med!
Nå er det en 1-2-3 gulrotkake i ovn som straks er ferdig! Må løpe og ta den ut! Ellers så brenner eg ned huset! Anyways så er mamma og de snart hjemme! :)
Forresten, så har mamma sin samboer bursdag idag! Gratulerer med dagen Gerdt! :) Du leser uansett ikkje bloggen min, men må nesten skrive det! ^^
Det var helgen min i hvertfall!

Ha en fin søndag folkens:)


Så på den Michael Jackson konserten som hadde reprise idag på nrk1! Danset som bare det, selvom eg var drit trøtt etter jobb! ^^Just gotta love him! <3Én kommentar

Kristina Andersen

14.jul.2009 kl.00:47

Hei søta, godt det ikke bare er meg som er våken altså!! :D Koselig å høre du likte headeren min, gøy å høre!

Skriv en ny kommentar

Linda Mitt

Linda Mitt

19, Bergen

Eg er en 19 år gammel jente som er halvt estisk og halvt armensk:) Har bodd i Bergen litt over 5 år^^ På bloggen skal eg bare skrive ting om meg og hverdagen min!:) Følg med hvis du gidder! Holla!

Kategorier

Arkiv

hits