Savn

Jeg ville egentlig ikke blogge om politikk og tull. Det er faktisk ikke den største grunnen til at jeg sitter oppe så lenge! Jeg har begynt å tenke for tiden, noe jeg ikke har gjort på en stund. Da mener jeg å tenke om en person som jeg trodde jeg hadde lagt igjen i fortiden min. Jeg trodde jeg aldri skulle ha søvløse netter igjen, men så feil jeg kan ta. Grunnen til at jeg tenker på ham er.. Ja, det er en gutt selvfølgelig. Grunnen er at han kom tilbake til Bergen! Han hadde flyttet og jeg trodde at livet mitt skulle bli så mye enklere. Men der tok jeg feil igjen! Livet liker å spille spill med meg! Jeg skjønner bare ikke. Over tre år av livet mitt hadde jeg kastet vekk pga ham! Jeg trodde at jeg var en sterkere person etter dette! Det må jo stemme det de sier, det som ikke dreper gjør deg sterkere! Men der tok jeg feil igjen. Hver gang 
jeg ser ham, blir jeg svak igjen. Jeg hater meg selv for det! På en måte så er jeg glad for at han er tilbake, fordi savnet har virkelig vært stort.. Jeg har lyst å prøve å fikse ting, men det er mye som hindrer meg. Frykten for å bli såret igjen, frykten for å bli svak igjen, og en person som står i veien for det hele også! Det er så mye som er imot det! Men hva kan jeg gjøre? Hjerte mitt vil ikke gi slipp! Det må jo bety noe! Noe jeg mener er veldig sant, er uttrykket: Livet handler ikke om å finne en å leve sammen med, men om å finne en man ikke kan leve uten! Jeg vil ikke nøye meg med en som er nesten god nok. Jeg vil ha ham som hjertet mitt lengter etter.. Tre år må bety noe! De må det! Savn er det verste jeg vet!heartbreak


Jeg blir aldri lei av den sangen! Selv etter 3 år... <37 kommentarer

Trine

18.jun.2009 kl.04:00

Savn er grusomt...

Savner mamma hver dag.. Hun døde i 1994.... Sukk...

Fin sang..

Linda Mitt

18.jun.2009 kl.04:57

Kondolerer Trine..
Savn er virkelig helt for jævlig!

cissi

18.jun.2009 kl.17:17

det är så sant! ingen bra känslan att ha på sommaren heller..

Hege

18.jun.2009 kl.23:19

ÅÅ vennen, det ordner seg. Kan se at du ikke har det bra, men jeg er her for deg, hvis du vil snakke eller bare henge rundt:P Det ordner seg, det er virkelig jævlig!! Men noe vi ikke kan unngå, :/ vi opplever det hver dag, men vennen, du klarer deg , det vet jeg !! :)
Uff, husker deg sange, må innrømme at jeg hver gang jeg hører den sangen tenker jeg på dere to, deres sang.. uff, gutter:/
Men jeg er glad i deg vennen :D & det vil jeg alltid være! (L)

Ziizaaa

04.jul.2009 kl.20:57

du må gå videre med livet ditt. d hjelper ikke å tenke. inse det linda.

Linda Mitt

06.jul.2009 kl.02:14

Ziiza du har ingenting å bekymre dg for, eg har ikkje gått til han og sagt noe! Eg holder mg unna som eg har sagt til dg før! Eg trengte bare å skrive ned noen følelser eg hadde.. Fordi dette e vanskelig for meg! Hadde du vært i min situasjon så hadde du skjønt det! Men du er ikkje det! bare gled dg over at du har funnet ditt livs kjærlighet og nyt det! han elsker deg, alle vet dt! så ta det med ro!
eg må bare få lov til å skrive ned noen tanker.. du vet kordan eg føler, det har eg sagt til deg! men dette var nødvendig for meg å skrive, sånn at eg ikkje tenkte på det!!
og den sangen har eg hørt helt siden det helvete begynte for meg! derfor er den sangen veldig viktig for meg! du har sikkert dine grunner til å like den sangen!
som sagt! tro meg eg vil ikkje ødelegge noe! eneste eg kan si...

Linda

09.jul.2009 kl.02:32

kjempe fin header du har.

savn er en forferdelig vond følelse

Skriv en ny kommentar

Linda Mitt

Linda Mitt

19, Bergen

Eg er en 19 år gammel jente som er halvt estisk og halvt armensk:) Har bodd i Bergen litt over 5 år^^ På bloggen skal eg bare skrive ting om meg og hverdagen min!:) Følg med hvis du gidder! Holla!

Kategorier

Arkiv

hits