Oh baby, baby..

God kveld! Heller god natt da:) Hehe..  I dag, eller i går 2. juni,  hadde eg min siste skriftlig eksamen! Det er eg rett og slett glad for! Etter eksamen tok eg turen hjem og trente en halvtimes tid.. Seinere så stakk eg opp til ei venninne som skulle ha babyshower:) Hun har termin 14. juni og vi gleder oss! Nååe blir så herlig! :) Koste meg masse idag, snakket om babyer, gode gamle minner og spiste junk food:) Iraida og en annen venninne av meg kom også med ungene sine! Ble veldig mye babysnakk ass! Kom noen kommentarer også i min vei, "Ja Linda, når er det din tur?". Ikkje hold pusten sier eg bare! Eg synes selvfølgelig at unger er herlige og eg elsker å passe på de! Men min egen, det er noe annet. Livet hadde forandret seg så mye! Og i tillegg eg har ikkje funnet min drømmeprins. Kanskje det er veldig drøyt å si drømmeprins, fordi alle vet at de finnes ikkje. Men eg vil finne en som i mine øyne er en prins! Det å ha et barn er ganske stort, for meg i hvertfall! Og eg ønsker å gi barnet mitt en far som er der for han eller hun! Uansett så har eg veldig mye å oppleve før eg blir mamma! Elsker unger, og håper å få meg en når tiden er inne! Elsker i hvertfall ungene til mine venninner, de er de søteste! Og eg elsker å være tante, så det får holde til no:) Blir tante igjen den 14. juni! Vi gleder oss! :) Endå en liten gutt! Herligt sier eg bare!!;*

No så sitter eg her og koser meg med CSI: Miami, er ganske trøtt og har hodepine, men eg gidder ikkje å sove. Har bare mareritter. Om ting som har skjedd meg, og vil helst slippe det! Vet ikkje ka som feiler meg for tiden, men er bare ikkje meg selv. Mye å tenke på, fortiden som kommer i mine tanker og bare helt fucket! Dessuten så har eg fri imorgen!

Sol har vi hatt idag formiddag, men ettermiddag og kveld ble litt regn! Håper det var bare en liten tilbakefall! Vil ha helst mer i sol i slutten av uken! :) Fordi da skal meg og Iraida ut, Bergen Reggae Festival! Diggbar! Var der ifjor og digget det, blir bedre i år, det er eg sikker på! Reggae er bare så utrolig chill og man bare er i sin egen verden når man danser til det! Jah man, Me love it :) I helgen blir det tatt nye bilder, og de legger eg ut etter helgen! Torsdag til lørdag er det partytime! Forrige helg jobbet eg. Lenge siden sist må eg si.. I russetiden tok eg meg fri, fordi festingen tok mye av tiden. Men det var faktisk deilig å jobbe igjen og tjene litt penger! :) Ved siden av jobbing fant eg også tid til soling! I helgen hadde vi masse sol! Men det ser ikkje ut til å vare ut over uken! Men tomlene opp ;)

Prøver å oppdatere litt mer for tiden, men har bare vært så mye...
Har så vondt i hode! Legger meg bare. God natt! <3


img0472
Alejandro <3 Herligste gutten min med krem i trynet :)
Se kor stor han har blitt, min lille tjukkas ;*
me love you!
<3

5 kommentarer

RockSmile

03.jun.2009 kl.08:00

Gratulere med sommerferie og at siste eksamen er ferdig da! :D

Linda Mitt

03.jun.2009 kl.15:44

Takk takk :) Siste skriftlig eksamen er ferdig ja, men har ikkje helt sommerferie endå.. har muntlig eksamen igjen! :(

Ingrid

05.jun.2009 kl.09:42

Hehe, fornuftig tenkt av deg :D det med å få unge selv og sånn. Du må kose deg masse :)

hegesandal

07.jun.2009 kl.23:44

Åå snart Linda sin tur ja:P Bare til å begynne;D

Linda Mitt

08.jun.2009 kl.16:22

Hehe.. Jepp, Ingrid :) har god tid så! ^^

Jadaa Hege.. du er neste !!! :P

Skriv en ny kommentar

Linda Mitt

Linda Mitt

19, Bergen

Eg er en 19 år gammel jente som er halvt estisk og halvt armensk:) Har bodd i Bergen litt over 5 år^^ På bloggen skal eg bare skrive ting om meg og hverdagen min!:) Følg med hvis du gidder! Holla!

Kategorier

Arkiv

hits