En chill lørdag

I dag har det vært fint vær i Bergen:) Døds herlig! Sov no ganske lenge i dag, siden satt oppe halve natten igår og så den danske Paradise og en grøsser som var helt fucka! Selvom de fant på de tåpeligste måtene å drepe folk, så måtte eg bare fortsette og se det! Tidig! :)
Etter eg hadde spist frokost og tatt meg en dusj, bestemte eg meg om å ta en tur til byn! Ringte til Iraida, hun var hos moren i Arna så dro vi til byn sammen! Uten Alejandro denne gangen, fordi det ble så seint! Han ble hos mormoren:) I byen så spiste vi litt is og kebab og snakket masse sladder og bare sutret litt over ting som skjer for tiden:) Kjempe koselig som alltid! Hadde litt lyst å dra på byen, men fant ut at eg har lite penger og eg må på jobb imorgen! Passet ikkje så bra! Men gleder meg til Bergen Reggae festival, som er i begynnelsen av juni! Da blir det drikking! Meg og Iraida skal kjøpe billetene neste uke:)
Ha en fin lørdagskveld folkens! Eg skal bare stappe i meg litt mat og se på resten av Paradise snart! Håper eg får kapret tven snart! Fordi mamma har sånn innflytningsfest oppe! Og eg sitter alene nede på rommet og bare kjeder meg! Utrolig kjedelig uten flatskjermen!

Holla!


dsc00421

Sol <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda Mitt

Linda Mitt

19, Bergen

Eg er en 19 år gammel jente som er halvt estisk og halvt armensk:) Har bodd i Bergen litt over 5 år^^ På bloggen skal eg skrive mye rart om mine interesser, tanker og drømmer^^ Så bare følg med,, Holla!

Kategorier

Arkiv

hits