Første eksamen er ferdig og litt sommermoro:)

I dag hadde eg eksamen i sosialkunnskap! Oppvekstmiljøet fra 1970-årene til i dag og venstres ruspolitikk! Ekkelt! Men greide no å skrive 5 data sider:) Håper på det beste! Og det beste er at eg er ferdig med det! Jippii! One down, two to go:) Etter eksamen stakk eg ned på Øyrane og tok sol! 25 herlige minutter i syden! :) det var en stund siden, så det var helt herlig! Og så fant eg ut at eg må unne meg med noe fint, så eg shoppet litt! Kjøpte hvit shorts og en bikini:) Fikk så sommerfølelse av solarium at måtte bare ha noe nytt til sommeren! Selvom det regner ute, så hadde eg sol i hjerte! :)
Når eg kom hjem så hadde mamma middagen neste klar og det var deilig! Og no har eg slengt meg på sofaen som en strandet hval! Denne helgen er planen å slappe av og jobbe litt på søndag! Ingen fest! Lite penger og må dessuten spare det til Bergen Reggae Festivalen som er 4-7. juni:) Men mer om det når det næremer seg;)
See yah!
dsc00475
Hvit shorts fra Cubus :)


dsc00477
Bikini fra Cubus :)
30 % på alle klær! Knall bra tilbud :)

5 kommentarer

awesomekid

22.mai.2009 kl.19:05

likte bikinin!!! :)

Dagens spørsmål til bloggere her ute:
Hva er ditt favoritt navn?:)

Linda

22.mai.2009 kl.19:55

Takk:)
Jo, det er mange navn som eg liker!
Alexandra, Jessica, Ricardo, Romeo .. Kommer ikkje på flere akkurat no :) Hva da??

hegesandal

22.mai.2009 kl.22:53

Gleder meg til eksamen er ferdig !! da er det sommer! & jeg skal bare kose meg med venner, og gode drinker;)

Linda Mitt

22.mai.2009 kl.22:57

Hahah:D Eg gleder meg endå mer!! Sitter her og bare ser på billige sydenturer! Vurderer spania og tyrkia etter sommerferien! Trokke eg får tid i sommer! Men høsten for sure;)

Linda Mitt

22.mai.2009 kl.22:58

Estland venter i sommer!!!:D

Skriv en ny kommentar

Linda Mitt

Linda Mitt

19, Bergen

Eg er en 19 år gammel jente som er halvt estisk og halvt armensk:) Har bodd i Bergen litt over 5 år^^ På bloggen skal eg skrive mye rart om mine interesser, tanker og drømmer^^ Så bare følg med,, Holla!

Kategorier

Arkiv

hits