Russetiden har begynt og det har også heldagsprøver..

På torsdag er det virkelig i gang. Da skal garnes russen bli døpt. :) Det gleder eg meg til, og etter det kan vi gå med russebuksen. Selvom vi hadde innvielsen forrige fredag, den 24.april, så har vi egentlig ikkje lov å bruke den på skolen endå. Rektor som bestemmer.. Halve Bergen går med buksen, om de er døpt eller ikkje, men sånn er det ikkje sånn hos oss.. Jaja. Mangen som driter i det, men eg gidder ikkje å være den eneste i klassen min, så eg venter til torsdag:)

På fredag så tok vi helt av:) Først samlet Bergens russen seg i Grieghallen kl 12 for en foredrag om ulike trafikkulykker. Det var sykt trist! Tror alle fikk tårer i øyne :( Fikk oss alle til å være litt mer forsiktige! Etter det igjen kjørte vi til Fyllingsdalen biltilsynet! Der begynte rebusløpet! Tok oss sånn ca 3-4 timer å kjøre rundt og finne de forskjellige postene! Kjempe tidig! Skjedde no masse rart på veien :) Etter vi var ferdig der, kjørte vi hjem til meg og fortsettet med vorspielt som begynte i bilen:) Kom oss til travparken rundt 11 og da var folket godt i gang!
Petter fra Paradise åpnet showet og Sunblock og Crazy Loop var også på scenen! Er kjempe formøyd med kvelden min! Danset som en galning og beina mine var helt lamme i flere dager :D Men det var så verdt det! Hehe.. Det var også første gangen vi brukte russebuksen i år:) Reiste hjem i 2 tiden! Hadde hatt en døds lang dag!

Alt i alt så har russetiden begynt ganske fint vil eg si! Hvis eg ser borti fra at eg brente meg ganske godt med styrkejernet når eg strøk strykemerker på russsebuksen! Jaja.. Må jo ha noen arr å huske russetiden med! :)

Har no hatt tre heldagsprøver, og det er 2 stykker igjen.. I dag hadde eg sosialkunnskap, gikk ganske fint vil eg tro, skrev no nesten 8 maskinskrevne sider! Men vet ikkje kor bra kvalitet det har:P På torsdag er det politikk! Uff, liker ikkje det faget! Syns det er så mye som skal forstås og huskes! Gleder meg ikkje asså! Men men, får no bruke lesedagen i morgen godt og håpe på det beste!bilderrrllololololol

2 kommentarer

saritha

28.apr.2009 kl.18:28

Wææ. Du skrev mye da. Jaja. Jeg går no med buksen. Driter no i det. hoho ^^

lindamitt

28.apr.2009 kl.19:35

Hehe det er bra vennen ^^,

Skriv en ny kommentar

lindamitt

lindamitt

19, Bergen

Eg er en 19 år gammel jente som er halvt estisk og halvt armensk:) Har bodd i Bergen litt over 5 år^^ På bloggen skal eg skrive mye rart om mine interesser, tanker og drømmer^^ Så bare følg med,, Holla!

Kategorier

Arkiv

hits