Alt eg gjør for brunfargen ...

Da var det søndags kveld igjen :) Så nettopp på søndagsfilmen på tv 3. "Mine, Dine og Våres" , det er da en kvinne og en mann som gifter seg, og kvinnen har 10 barn fra forrige ekteskap og mannen har 8 stk! Kan dere tenke dere kor mangen unger det blir i et hus! Galehus rett og slett! Eg som er enebarn kunne aldri ha tenkt meg det! Nei, ikke tale om at eg skulle dele hus med 17 andre barn og ungdommer! No way!

Denne helgen så har eg jobbet igjen da! I går fra 15 til 22 og i dag fra 08 til 15!  Og i dag etter jobben tenkte eg å ta litt sol, hadde glemt min egen hudkrem hjemme så eg bestemte meg å kjøpe en fra automaten på solsenteret! Det var den verste handelen eg noensinne har gjort! Først så putter eg innpå 25 kr og da faller ikke kremen ned en gang, den sitter seg fast! Så utrolig irriterendes! Men eg trengte fortsatt en krem, så eg puttet på endå 20 kr, og kjøpte en annen krem! Men den var helt jævlig! Den kremen var visst HOT, det var det som stod på pakken! Men dumme meg skjønte ikke ka det var ment med hot akkurat da! Så eg bare smørte på. Og etter at eg var ferdig å sole meg så føltes det som huden min skulle brenne av! Helt forferdelig! Trodde at huden min begynte å revne av..  Kem i helsiken putter chillipepper oppi en solkrem!? Helt utrolig! Heldigvis så hjalp det å ta seg en lang kald dusj etterpå og smøre med aloe vera hudkrem! Men aldri mer skal eg kjøpe noe fra de automatene! Verste solingsopplevelsen som eg har opplevd! Men ble ikkje solbrent heldigvis, ble faktisk brunere, men aldri mer! Er bare litt varm i rumpen! Haha ^^

Har også bestilt meg betakaroten (www.betakaroten.no) på nettet, og fikk det i posten på onsdag:) Og eg merker liten forskjell i fargen min allerede! Selvom eg har spist på de bare i 5 dager da:) Eg planlegger å være fin og brun hele året rundt no:) Lei av kommentarer om at eg er så bleik! Spesielt om vinteren! Huden min takler solen bra så koffor ikkje være brun hele året rundt! Men.. eg føler at eg begynner å bli avhengig av solarium! Det er ikkje bra! Det er helt sant som alle sier at solarium er avhengighetsskapende! :O Må ro meg ned tror eg! Men behovet for å være brun er altfor stor! =/ Må bare nevne at det har vært skikkelig fint vær i Bergen i de siste dagene! Helt nydelig! ^^ Elsker denne byen når sola skinner! Eg håper det fortsetter og vi får en solfullt russetid:D

Neste uke så begynner russetiden for fullt, på fredag er det innvielsen og lørdag er det fest på exodus :D Gleder meg enormt ! Har ikkje gjort ferdig russebuksen, men det må eg bli ferdig med i løpet av neste uke! :D Finner nok tid til det! :D Heldagsprøver og sånt har også begynt så det er noe eg ikkje har gledet meg til! :( Mange av prøvene krasjer med russetiden, men heldigvis er eksamen etter russetiden! Jaja.. får no ta en dag om gangen, og se ka som skjer!

Skjedd noe spennende i helgen da?
Slenger inn en sang som eg hører på no! Digger den låten! Ps! T.I. er deilig^^;
God natt alle sammen!

2 kommentarer

Hege

20.apr.2009 kl.12:16

Hahha.. Meg og Bugzy så den filmen og !;)
Ja, alt vi gjør for å bli brun og fortsette å være brun ! ;D

lindamitt

20.apr.2009 kl.18:08

Hehe :) nice!
Ja! MÅ være brun, bare må det! :D

Skriv en ny kommentar

lindamitt

lindamitt

19, Bergen

Eg er en 19 år gammel jente som er halvt estisk og halvt armensk:) Har bodd i Bergen litt over 5 år^^ På bloggen skal eg skrive mye rart om mine interesser, tanker og drømmer^^ Så bare følg med,, Holla!

Kategorier

Arkiv

hits