I kveld blir det kos^^

I dag er den første offisielle dagen av påskeferien:D Herlig! I dag sov eg lengeee, det var digg! Så tok eg meg en dusj og etter det så slappet eg av foran pcen. Så fant eg ut at eg hadde fått lønning i dag! Får noen dager tidligere, siden det snart er påske! Da var det rett ned på senteret! :D Kjøpte meg en kosedress og noen andre småting! Også to filmer og noe godt å knaske på! Etter det møtte eg Hege og tok sol! 20 herlige minutter i syden! Det var der fantasien min tok meg i hvertfall^^ Og no blir det en rolig og koselig kveld for meg selv!
Har nettopp sett på Paradise og har tenkt å slenge meg foran tven igjen og se på de filmene eg kjøpte! Den ene heter da "Street Kings" og den andre heter " Welcome Home Roscoe Jenkins". Den første skal visstnok være en rå thriller med Keanu Reeves i hovedrolle og med Common og The Game i birollene! Den andre er da en hysterisk komedie med Martin Lawrence i hovedrolle! :D Gleder meg! Noen andre som skal se film i kveld?


Later!;*linda sine bilder1jpg
Meg i den nye rosa kosedressen og resten av innholdet i kvelden min!
3 kommentarer

Rockdiva

07.apr.2009 kl.16:42

God Påske Linda! :D :D

Saritha

07.apr.2009 kl.21:40

Sånn kosedress har jeg også :D Me like ^^
Har ikke ferie før i morra etter jobb jeg.. Men bare en dag igjen! Happy happy!

lindamitt

07.apr.2009 kl.23:04

Irmelin: God Påske til deg og :D
Saritha: Vi kjører stil! ^^, jepp digg med ferie! alltid:D

Skriv en ny kommentar

lindamitt

lindamitt

19, Bergen

Eg er en 19 år gammel jente som er halvt estisk og halvt armensk:) Har bodd i Bergen litt over 5 år^^ På bloggen skal eg skrive mye rart om mine interesser, tanker og drømmer^^ Så bare følg med,, Holla!

Kategorier

Arkiv

hits