En nesten perfekt start på uken!

Hver dag så kommer eg for seint på skolen .. Uansett kor tidlig eg setter på alarmen, så forlater eg huset hver dag kl 08! Litt uheldig siden eg begynner på skolen kl 08! Bussturen tar en halvtime, med overgang og venting! Det er akkurat som røyking, en dårlig vane som er uhyre vanskelig å bli kvitt! Mobilen min ringer 10-20 ganger om og om igjen før eg klarer å dra meg ut av sengen! Eg har prøvd alt, eg setter på alarmen en halvtime tidligere enn vanlig, eg prøver å legge meg tidlig, men ingenting hjelper. Eg elsker sengen min altfor mye! Hver morgen så er eg i krig med meg selv og med moren min! Hun prøver alt hun kan! Rører hun dynen min så er det helvete løs! Ikkje kødd engang! :O Eg spiser sjeldent frokost hjemme, fordi eg har rett og slett ikkje tid til det! Eg bruker akkurat nok tid på badet og kle på meg.. Ordens karakteren er ganske langt nede for å si det sånt! Eg er bare ikkje et A-menneske! I helgene og feriene kan eg sove helt fram til 15-16 i ettermiddagen! Er nattmenneske! Kan sitte oppe lenge utover natten, men når eg først sovner er det et helvete å stå opp igjen!

Det er akkurat derfor dagen var nesten perfekt! Ellers så har eg klart å være våken hele dagen og fått med meg en del av timene. Eg forlot skolen med litt mer kunnskap idag! Litt stolt over meg selv^^
Noen forslag til å komme meg opp fra sengen en halvtime tidligere?? ^^

Sleepaholic?? ME? :O ZzzzzzzzZZZzzzZzzz....Søte sovende skapninger ^^

1977puffthecatsleeping    cutecatsleep   sleepingcatinblackandwhite
cats sleeping in cool places cat on the sofa
 
 
dogsleepcat

Eg bryr meg heller ikkje hvordan eller med hvem eg sover, så lenge eg drømmer like søtt som de ^^2 kommentarer

saritha

23.mar.2009 kl.17:54

Haha. Ingen tips der ass. Få deg en bedre vekkerklokke kanskje? :D

Linda

23.mar.2009 kl.18:07

Den er god da!! Den prøver, men eg bare slår den på pause og kaster den i veggen, om 5 min ringer det igjen..og sånn holder eg på nesten helt til halv 8!! hehe .. eg er helt umulig!!

Skriv en ny kommentar

lindamitt

lindamitt

19, Bergen

Eg er en 19 år gammel jente som er halvt estisk og halvt armensk:) Har bodd i Bergen litt over 5 år^^ På bloggen skal eg skrive mye rart om mine interesser, tanker og drømmer^^ Så bare følg med,, Holla!

Kategorier

Arkiv

hits